Panouri solare pe acoperiş

Panouri solare pe acoperiş

Funcţii componente ale energiei solare sistem un sistem de energie solară este format din panouri solare, solar controler şi baterie. În cazul în care puterea este 220V AC sau 110V, invertorul ar trebui să adăugaţi la t

Funcţii de componente ale sistemului de energie solară
Un sistem de energie solară este format din panouri solare, solar controler şi baterie. În cazul în care puterea este 220V AC sau 110V, invertorul ar trebui să adăugaţi la configurare. Rolul fiecărei componente:

☆Solar Panel: panou solar, partea cea mai indispensabil şi valoros din sistemul solar power, un rol pentru a converti solară în energie electrică, a trimis la baterie de stocare sau pentru a promova volumul de activitate.

☆Solar controler: rolul de controler solare este statul de lucru a sistemului de control şi oferi baterie supra-acuzaţie protecţie şi supra-exercită protecţie pentru baterie de stocare. Controller-ul ar trebui să aibă, de asemenea, funcţiile de compensarea temperaturii în zonele unde există diferenţa de temperatură mare şi având lumina de control întrerupător, comutator de control timp pentru controller-ul.

☆Battery:gel baterie este cea mai comună, funcţia sa este de a stoca energia absorbită de la Panoul solar si pentru a elibera energie este de utilizare.

☆Inverter: invertorul ar trebui să ofere 220VAC, putere 110VAC pe mai multe ocazii. Datorită energiei solare directe de ieşire sunt, în general, 12VDC, 24VDC, 48VDC, în unele cazuri, atunci când vine de la o varietate de tensiunea de sarcină, DC-DC inverter este needed,e.g.convert 24VDC putere în putere 5VDC (Nota: acesta este nu un simplu pas în jos).

Hot Tags: panouri solare pe acoperiş, acoperişul energiei solare, panouri solare, Pret per watt panouri solare, sistem solar de pe acoperiş, China, producatori, furnizori, fabrica, branduri, Cumpar, ieftine, de înaltă calitate, certificare CE, cele mai bune, moda
Produse conexe

Anchetă

Catalog de produse
Contactati-ne

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540