Acasă > Stiri > Conţinut

Materialul suportului fotovoltaic ar trebui să fie aluminiu sau oțel

Selecția fotovoltaică a energiei solare din cadrul fotovoltaic din aliaj de aluminiu sau din oțel, multe proiecte PV în clădire au întotdeauna această problemă de alegere, o analiză comparativă a fost făcută pentru două profiluri diferite. Înainte de comparație, analizăm mai întâi modul de montare a PV la câțiva parametri critici, după ce am fost din mai mulți parametri de analiză a avantajelor și dezavantajelor celor două tipuri de schele.


De obicei, în selecția și achiziționarea de cadru PV, de obicei, luăm în considerare puterea de sprijin fotovoltaice poate satisface vânt, zăpadă și alte performanțe anti-coroziune dacă durata de viață a centralei electrice, dacă prețul pentru a satisface bugetul, mai jos de la aceste trei aspecte analiza specifică două bracket argumente pro și contra.


În primul rând, analiza rezistenței, aliaj de aluminiu (utilizat de obicei în aliaje de aluminiu tipuri de 6063-T5) rezistența să fie slabă în rezistența oțelului (Q235B), astfel încât în ​​cerințele de rezistență a vântului este relativ mare, consola fotovoltaică, a sugerat că utilizarea suportului din oțel satisface cerințele de nevoie, iar consola fotovoltaică din aliaj de aluminiu este utilizată în zona generală.


În al doilea rând, în ceea ce privește rezistența la coroziune, suportul fotovoltaic este un parametru mai important, deoarece calitatea anticorozivă nu afectează numai durata de viață a centralei electrice, afectează și aspectul. De obicei, suprafața stentului de oțel prin galvanizare la cald, cerințe generale în mai mult de 65 mu, în condiții normale poate asigura o durată de viață de 20 de ani, dar necesită întreținere regulată și oxidarea anodică a suprafeței cadrului din aliaj de aluminiu pentru a forma un film dens de oxid, performanța anticorozivă este mult mai bună decât cea a ramei metalice și a aspectului suprafeței fotovoltaice a aliajului de aluminiu este mai bună decât cea a suportului din oțel.


Bogat sub forma diferenței dintre cerința de rezistență a costului PV este cu privire la prețul intensității fotovoltaice. În cele din urmă, comparați prețurile, în cazul în care cerințele sunt relativ ridicate, dacă trebuie să utilizeze stent din aliaj de aluminiu, numai prin creșterea materialului pentru a îndeplini cerințele și piața suportului de oțel aliat din aluminiu de trei ori, prin urmare, suportul pentru aliaj de aluminiu este mult mai mare cea a suportului de oțel. În general, de exemplu, suportul fotovoltaic pentru acoperișul Caigang watt, de obicei, este relativ mic, astfel încât cerințele de rezistență nu sunt ridicate, folosite pentru a satisface rezistența stentului din aliaj de aluminiu la costuri apropiate de suportul de oțel și datorită ambarcațiunii de prelucrare , secțiunea cadru din aliaj de aluminiu din diversitate poate face din aliaj de aluminiu suport, instalare convenabilă.


În concluzie, utilizarea suportului fotovoltaic compozit trebuie să fie pentru cerințe diferite de aplicare, alegeți cel mai potrivit.


Catalog de produse
Contactati-ne

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540