Acasă > Stiri > Conţinut

Lumină din lumină Lawn este mai moale

Gazon lumina în principal cu forma moale şi de iluminat a devenit un important erou al urban ecologizarea, este utilizat pe scară largă în grădini, parcuri, pătrate şi alte locuri în aer liber mare de decorare centura verde, lampă de gazon în layout-ul este de asemenea relativ special despre masini combinate cu conceptul de design, lampă de gazon caracteristici lampă de gazon este destul de evident, mai ales uşor de a instala acest punct, pentru a primi foarte respectat eforturile. Rolul de gazon lumina numai acestea? Xiaobian informaţii legate de gazon, următoarele împreună să-l văd de finisare.

Gazon lumina este mai moale, si culoarea este de asemenea mai diversificată, cu design de follow-up, cu îmbunătăţirea continuă a nevoilor oamenilor, proiectul curent mai modelare, forma este ideal, în timpul zilei puteţi juca acum un decor bun efect Sexual, şi la noapte, lampă de gazon este foarte frumos şi generos, oferind un sentiment de frumusete. Lampă de gazon cu design-ul cele mai unic, cel mai blând iluminat pentru peisajul verde al oraşului peste tot adaugat o multime de siguranţa si frumuseţe, şi procesul de instalare este foarte simplu, usor de instalat, efect decorativ este bun, utilizat de obicei în parcuri, vile gradina Cum ar fi gazon în apropiere, desigur, strada comerciale moderne, stradă pietonală, lampă de gazon parcare şi piaţa în cazul în care există centura verde va fi instalat pe lampă de gazon.

Gazon lumina design vizează în principal aspectul şi iluminat moale pentru peisajul urban verde pentru a adăuga securitate şi frumuseţe, şi are, în general, uşor de instalare, decorative şi alte caracteristici, pot fi folosite pentru parcuri, vile gradina, pătrat verde, sau alte locuri centura verde decor iluminării.

Lampă de gazon forma o mulţime de designeri profesionisti de design-ul unic, o varietate de stiluri de modelare, există unele gazon făcute de animale mici chic sau plante şi alte simulare, modelare, plasate în gazon, ca în cazul în care sculptura ca frumoasa, pentru oraşul verde peisaje Adauga la siguranţă şi frumuseţe. Gazon lumina instalare este convenabil, decorative puternic, larg utilizate în parcuri, lampă de gazon vile gradina şi alte gazon în apropiere şi strada pietonală, parcare, piaţa şi alte locuri.

Aranjament de lampă de gazon

(1) C1 ~ NC pentru cele patru laturi ale gazon lumina, în funcţie de stilul de proiect, proprietarii preferă să aleagă un aspect diferit, în funcţie de înălţimea de selecţie de înălţimea plantelor de lămpi. Gazon lampa folosind 18W tub de economisire a energiei sursă de lumină, potrivit pentru gradina gradina, trotuar şi pistă de iluminat. Oferi pietonilor noapte de iluminat, iluminat de timp este, de obicei, 18:00 ~ 6:00. Mai scurt de fixare, mai aproape de spaţiere, lampă de gazon spaţierea frecvent utilizate de fixare de 6-8 metri. (2) C1 ~ NC pentru gazon lumina într-o direcţie, aplicat la un drum mare. Folosind 26W tub sau 35W cu halogenuri metalice sursa de lumină de economisire a energiei. Oferi pietonilor sau banda de iluminat, iluminat de timp este, de obicei, 18:00 ~ 6:00. Utilizate în mod obişnuit iluminat spaţierea de 8-10 metri.

Lampă de gazon forma o mulţime de designeri profesionisti de design-ul unic, o varietate de stiluri de modelare, există unele gazon făcute de animale mici chic sau plante şi alte simulare, modelare, plasate în gazon, ca în cazul în care sculptura ca frumoasa, pentru oraşul verde peisaje Adauga la siguranţă şi frumuseţe. Gazon lumina instalare este convenabil, decorative puternic, larg utilizate, în parcuri, vile gradina şi alte gazon în apropiere şi strada pietonală, parcare, piaţa şi alte locuri. În caz de

Lampă de gazon se împart în lampă de gazon solare, lampă de gazon gazon exploziilor lampă, lampă de gazon din aluminiu, lampă de gazon din oţel inoxidabil, lampă de gazon LED, lampă de gazon de economisire a energiei, lampă de gazon verde, lampă de gazon Europene şi altă lampă de gazon

Gazon lumini au, în general, 600mm, 800 mm, 1000 mm şi alte specificaţii diferite, pot fi personalizate in functie de nevoile reale, orice caietul de sarcini poate fi produsă. Gazon poli de lumina material principal sunt egale de diametru otel teava, conducta de oţel de sex opus, egal cu diametru tub de aluminiu, turnat aluminiu gazon lampă, lampă de gazon din aluminiu. Gazon lampa frecvent utilizate diametre sunt Φ60, Φ76, Φ89, Φ100, Φ114, Φ140, Φ165, în funcţie de înălţimea şi utilizarea de locuri diferite, grosimea materialului selectat este împărţit în: grosimea peretelui 2.5, grosimea peretelui 3.0, Caoping lumini, de obicei, utilizarea 36W sau 70W metal halogenaţi luminoase, aranjament spaţierea este, în general, 6-10 metri este corespunzătoare.


O pereche de: nu

Următoarea: Lumini de gradina pentru a crea o vedere buna

Catalog de produse
Contactati-ne

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540