Acasă > Stiri > Conţinut

Gazon lumina pentru oraş peisaj verde adaugă un seif şi frumoase


Gazon lumina de la zero, de la simpla modelare la prezent forma diferite, diferite stiluri de vedere, procesul de dezvoltare este relativ rapid. Acum gazon lumina de clasificare este mai mult, curent principalele șase tipuri, şi anume European gazon lampă, lampă de gazon moderne, lampă de gazon clasic, lampă de gazon anti-furt, peisaj lawn lampă, lampă de gazon LED.

Gazon lampa design unic, luminos de iluminat, frumos, uşor de instalat, decorativ puternic, este oraşul verde, îmbunătăţi mediul de viaţă esenţiale de iluminat, materialele de iluminat: turnate din aluminiu după pulverizare, lampă de gazon din oţel inoxidabil tub. Utilizari: parcuri, vile gradina, peluze, străzile pietonale, fabrici, hoteluri, parcuri auto, patrate, cartiere rezidenţiale şi alte locuri.

Gazon lumini decora frumos oraş, luminile intermitente, reciproc, lampă de gazon ca o frumoasă bate note, pus în scenă o melodie de lumină.

Gazon lumina în principal cu forma moale şi de iluminat a devenit un important erou al urban ecologizarea, este utilizat pe scară largă în grădini, parcuri, pătrate şi alte locuri în aer liber mare de decorare centura verde, lampă de gazon în layout-ul este de asemenea relativ special despre masini combinate cu conceptul de design, caracteristici lampă de gazon este destul de evident, mai ales uşor de a instala acest punct, pentru a primi foarte respectat eforturile. Rolul de gazon lumina numai acestea? Xiaobian informaţii legate de gazon, următoarele împreună să-l văd de finisare.

Gazon lumina design este în principal pentru apariţia şi iluminat moale pentru peisajul urban verde pentru a adăuga securitate şi frumuseţe, şi are, în general, uşor de instalare, lampă de gazon decorativ şi alte caracteristici, pot fi folosite pentru parcuri, vile gradina, verde pătrat, şi alte locuri de iluminare de decorare centura verde.

Lampă de gazon forma o mulţime de designeri profesionisti de design-ul unic, o varietate de stiluri de modelare, există unele gazon făcute de animale mici chic sau plante şi alte simulare, modelare, plasate în gazon, ca în cazul în care sculptura ca frumoasa, pentru oraşul verde peisaje Adauga la siguranţă şi frumuseţe. Gazon lumina instalare este convenabil, decorative puternic, larg utilizate în parcuri, lampă de gazon vile gradina şi alte gazon în apropiere şi strada pietonală, parcare, piaţa şi alte locuri.

Aranjament de lampă de gazon

Structura standardelor de iluminat de design de iluminat gradina

(1) C1 ~ NC pentru cele patru laturi ale gazon lumina, în funcţie de stilul de proiect, proprietarii preferă să aleagă un aspect diferit, în funcţie de înălţimea de selecţie de înălţimea plantelor de lămpi. Folosind 18W economisirea de energie tub sursă de lumină, potrivit pentru gradina gradina, trotuar şi pistă de iluminat. Oferi pietonilor noapte de iluminat, iluminat de timp este, de obicei, 18:00 ~ 6:00. Mai scurt de fixare, mai aproape de spaţiere, lampă de gazon spaţierea frecvent utilizate de fixare de 6-8 metri.

(2) C1 ~ NC pentru gazon lumina într-o direcţie, aplicat la un drum mare. Folosind 26W tub sau 35W cu halogenuri metalice sursa de lumină de economisire a energiei. Oferi pietonilor sau banda de iluminat, iluminat de timp este, de obicei, 18:00 ~ 6:00. Utilizate în mod obişnuit iluminat spaţierea de 8-10 metri.

Lampă de gazon forma o mulţime de designeri profesionisti de design-ul unic, o varietate de stiluri de modelare, există unele gazon făcute de animale mici chic sau plante şi alte simulare, modelare, plasate în gazon, ca în cazul în care sculptura ca frumoasa, pentru oraşul verde peisaje Adauga la siguranţă şi frumuseţe. Gazon lumina instalare este convenabil, decorative puternic, larg utilizate, în parcuri, vile gradina şi alte gazon în apropiere şi strada pietonală, parcare, piaţa şi alte locuri. În caz de

Gazon lumini au, în general, 600 mm, 800 mm, gazon lampa 1000 mm şi alte specificaţii diferite, pot fi personalizate in functie de nevoile reale, orice caietul de sarcini poate fi produsă. Gazon poli de lumina material principal sunt egale de diametru otel teava, conducta de oţel de sex opus, egal cu diametru tub de aluminiu, turnat aluminiu gazon lampă, lampă de gazon din aluminiu. Diametre frecvent utilizate sunt Φ60, Φ76, Φ89, Φ100, Φ114, Φ140, Φ165, lampă de gazon în funcţie de înălţimea şi utilizarea de locuri diferite, grosimea materialului selectat este împărţit în: grosimea peretelui 2.5, grosimea peretelui 3.0, Caoping lumini, de obicei, utilizarea 36W sau 70W metal halogenaţi luminoase, aranjament spaţierea este, în general, 6-10 metri este corespunzătoare.

Care sunt caracteristicile de lămpile de gazon?

1, luminozitate ridicată: acum noi solară lawn puteţi utiliza 140lm / wLED sursă de lumină, decât convenţionale solare LED gazon lumina 50 %

2, calitate şi de înaltă fiabilitate: gazon lumina pe cerinţele de înaltă calitate, producătorii ar trebui să alegeţi avansate de echipamente, materiale bune pentru a asigura calitate, lampă de gazon şi materiale pentru sechestru întreg, trageþi calitatea fiecărui proces de producţie, terminat produs control control de marfă, în strictă conformitate cu cerinţele de sistem de management ISO pentru un management de calitate complet.

3, durată lungă de viaţă: lampă de gazon Global design de viaţă pentru mai mult de 20 de ani, utilizarea de înaltă transmisie luminoasă de sticlă procesul de laminare, accesorii design viaţă coerente, unic energy-economii design, baterie viaţă decât tehnologia convenţională 2-3 ori.

4, eficiente energetic: în cazul în care este lampă de gazon solare, utilizat de obicei în puterea de componentele de celule solare de siliciu cristalin, ca un iluminat putere sistem de generaţie, lampă de gazon utilizarii energiei solare dedicat acumulatorului, economisirea de energie, zilele ploioase poate fi iluminat continuu 3-5 noaptea, nu alte alimentarea cu energie

5, automatica: lumina solară lawn aprins şi stinge utilizarea controlului senzor de lumină solară, adică funcţia de lumina de control, dar, de asemenea, modul de economisire a energiei, în cazul pietoni mai puţin noaptea, reduce automat puterea sursei de lumină pentru a economisi energie.

6, de înaltă securitate: lampă de gazon solare este un produse de joasa tensiune, lampă de gazon utilizarea DC 4V sau 6V alimentare, în condiţii de siguranţă şi inofensiv, pentru copii, pietoni şi animale pentru o protecţie eficientă.

7, corp lampa cu rezistenta de proiectare structurală, rezistent la apa, vântul, puterea de anti-extern este mare.

8, uşor de instalat: putere independentă de aprovizionare, nici o erectie sau încorporat liniile transmisie, construcţia este simplu, scăzut de construcţie costurile.


Catalog de produse
Contactati-ne

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540