Acasă > Stiri > Conţinut

Înalt stâlp cu cald zincat şi pulverizatMare pol lamp este utilizat de o gamă largă de produse, şi în multe cazuri acesta poate satisface nevoile noastre, stâlp de înaltă lumini au mai multe Specificatii?

Prima caracteristica a ridicat pol lamp este că înălţimea poate fi setat în funcție de necesitate, cum ar fi înălţimea variind de la 20 m - 30 m, stalpi cu poligoane, de obicei 8 laturi / 12 laturi / 16 părţi, şi tija trage plug structura.

Una dintre frecvente 20m, 25m, 30m inaltime produsului în stâlp de lumină pe calibru, diametru mai mic, lumină Polul secţiune, grosimea peretelui superior, secţiunea următoare din grosimea peretelui este diferite, High-pini lampă în funcție de necesitățile specifice de proiectare , nevoi diferite înălţime cu calibru diferite, iar în Polul mare de polonezi sunt practic cald zincat cu spray tratament.

Pentru produs special tip stâlp de lumină pot fi tijă de oţel inoxidabil sau placă de oţel de înaltă calitate, modelat într-un multi-Ling în formă de con plug-in bara de otel, cutie de lumină de fierbinte galvanizat de tratament anti-coroziune, lumina placa schelet din oţel inoxidabil de înaltă calitate, fixare bolt, High-pol lampa nuci pentru oţel inoxidabil şi aşa mai departe.

Am în oraş pătrat, gara, port, aeroport, parcare, Stadionul, Pasaj suprateran şi alte locuri pentru a vedea Polul mare figura, în timp ce stilul unic de fiecare loc adesea.

Lumini de stâlp de mare, în general, se referă la mai mult de 15 metri polonezi conic din oţel şi combinaţie mare putere de farul constituie un nou tip de dispozitiv de iluminat, lampa mare-pini care constă din lampa, iluminat intern electrice, tija si partea de bază a combinaţie.

Înalt stâlp luminile sunt folosite pentru drumuri, drumuri si alte locuri, frumos în aparenţă, ar trebui să aibă un puternic decorativ. Stâlp de lumină este mult mai mare decât felinar, High-pol lampa iluminat zona, de asemenea, este mai mare. În acelaşi timp efectul de iluminare este bun, lumina sursa concentrare, uniform de lumina, strălucirea mici.

Lumina placa folosind electric lift, uşor de a opera, lampă de la postul de lucru, poate lampa oprit automat, cârlig, sârmă coarda descărcării. În plus punctele de control iluminat sunt mână control, lumina de control, control timp şi controlul microcomputer, uşor de a controla, întreţinere.

Stâlp de înaltă lumini instalat

Lampă de forma se poate baza pe cerintele utilizatorului, mediul înconjurător, lampă de stâlp de mare nevoia de a determina în mod special de iluminat, iluminat intern de mare putere de inundaţii LED lumină şi exprimate lumina compoziţia. Organismul de tija este structura, în general, în formă de piramidă, din placă de oţel rulare, înălţimea de 15-40 de metri, cea mai mare parte de două-trei secţiuni, raza de iradiere de până la 40-80m.

Înalt stâlp de configurare

1. lumină Polul pentru octogonal, douăsprezece margine, optsprezece piramidal tija organismului, la rezistenta calitate placă de oţel de tăiere, îndoire, formand sudura automata, maxim de design High-pol Lamp vânt rezistenta până la 60 m / s. Fiecare caiet de sarcini este format din 3-4 prize, cu flansa din otel şasiu, diametrul 1 m la 1,2 m, grosimea de 30 mm la 40 mm.

2. funcţionale în cadrul structurii principale, dar si la principalele materiale decorative la pol din otel, bazate pe oţel, lumina, lumina placa cu tratament de zinc baie fierbinte.

3. sistem de ridicare electric este format din electric motor, ridicare, trei seturi de imersie galvanizat cablu de tractiune si cablu si alte componente. Stâlp de lumină instalată în organism, ridicare viteza de 3-5 metri pe minut.

4. ghid şi sistem de descărcare este format din roţi ghid şi Ghidul de arme pentru a se asigura că placa de lampa nu se mişcă orizontal în timpul procesului de ridicare. Lampa mare-pol când lampa este ridicat în loc, panoul de lămpi pot fi decuplat automat şi blocate de cârlig.

5. sistemul de iluminat este format de putere mare LED inundaţii lumina, LED inundaţii lumina, calculatorul timp de control poate controla automat comutatorul timp lumina şi partea de iluminat sau plin de iluminat.

6. protecţie la trăsnet: acoperisul instalarea de 1,5 metri lungime tija de fulgere, lampă de stâlp de mare subsol instalat un metru 1 mult timp la sol sârmă şi sudare cu buloane de ancorare.


Catalog de produse
Contactati-ne

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540