Acasă > Stiri > Conţinut

Lumini de stâlp de mare au un puternic decorativStâlp de înaltă lumini sunt folosite pentru drumuri, drumuri si alte locuri de o iluminare. Frumos în aparenţă, cu un puternic decorativ. Zona, efect, de iluminare de iluminat concentrația de sursă de lumină, lumină uniformă, orbire mici, uşor pentru a controla, întreţinere. Lift electric uşor de a opera, lampă de la postul de lucru, poate lampa oprit automat, cârlig, sârmă coarda descărcării. Punctele de control iluminat sunt manuale, lumina de control, control de timp High-pol Lamp şi microcalculator control.

Stâlp de înaltă lumini se refera in general la 15 de metri mai sus con de oţel şi combinaţie mare putere de becuri constituie un nou tip de dispozitiv de iluminat, lampa, electrice de iluminat intern, tija și partea de bază a ansamblului.

Înalt stâlp luminile sunt folosite pentru drumuri, drumuri si alte locuri, frumos în aparenţă, ar trebui să aibă un puternic decorativ. Stâlp de lumină este mult mai mare decât lampă strada, zona de iluminare este de asemenea mai mare. Lampa de înaltă-pini la în acelaşi timp efectul de iluminare este buna, lumina sursa concentrare, lumina uniforma, orbire mici.

Lumina placa folosind electric lift, uşor de a opera, lampă de la postul de lucru, poate lampa oprit automat, cârlig, sârmă coarda descărcării. În plus punctele de control iluminat sunt mână control, lumina de control, control timp şi controlul microcomputer, uşor de a controla, întreţinere.

Stâlp de înaltă lumini instalat

Lampă de formă poate fi bazat pe cerintele utilizatorului, mediul înconjurător, necesitatea de a determina în mod special de iluminat, iluminat intern de LED de mare putere proiectoare şi exprimate lumina componente. Organismul de rod este în general în formă de piramidă structura individuale, din placă de oţel rulare, înălţimea de 15-40 de metri, înaltă-pol lampa cea mai mare parte de două-trei secţiuni, iradiere rază de până la 40-80m.

Înalt stâlp de configurare

1. polonezii sunt octogonală, doisprezece marginile, optsprezece tije piramidal, şi sunt făcute de înaltă rezistenţă şi placă de oţel de înaltă calitate de forfecare, încovoiere şi automate de sudura. Rezistenţa maximă vântului este proiectat pentru a ajunge la 60 m / s. Fiecare caiet de sarcini este format din 3-4 prize, cu flansa din otel şasiu, diametrul 1 m la 1,2 m, grosimea de 30 mm la 40 mm.

2. funcţionale în cadrul structurii principale, lampă de stâlp de înaltă dar şi la principalele materiale decorative la pol din otel, bazate pe oţel, lumina, lumina placa cu tratament de zinc baie fierbinte.

3. sistem de ridicare electric este format din electric motor, ridicare, trei seturi de imersie galvanizat cablu de tractiune si cablu si alte componente. Stâlp de lumină instalată în organism, ridicare viteza de 3-5 metri pe minut.

4. ghid şi descărcare Sistemul constă dintr-o roată de ghid şi un braţ de ghid pentru a se asigura că placa de lampa nu se mişcă orizontal în timpul procesului de ridicare pentru a se asigura că panoul de lămpi este decuplat automat şi blocate de cârlig, atunci când lampa este ridicat

5. sistemul de iluminat este format de putere mare LED inundaţii lumina, LED inundaţii lumina, controler de timp computerul poate controla automat comutatorul timp lumina şi partea de iluminat sau plin de iluminat.

6. protecţie la trăsnet: acoperiş de lampă se instalează 1.5 metri lung lightning rod, lampă de stâlp de mare subsol instalat un 1 metru timp teren de sârmă şi sudare cu buloane de ancorare.


Catalog de produse
Contactati-ne

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540