Acasă > Stiri > Conţinut

Stâlp de înaltă lumini sunt ideale pentru iluminatul rutierÎnalt stâlp este utilizarea de o gamă largă de produse, şi în multe cazuri acesta poate satisface nevoile noastre, atunci producătorii generale în proiectarea de timp sunt mai multe Specificatii?

Prima caracteristica a ridicat pol lamp este că înălţimea poate fi setat în funcție de necesitate, cum ar fi înălţimea variind de la 20 m - 30 m, stalpi cu poligoane, de obicei 8 laturi / 12 laturi / 16 părţi, şi tija trage plug structura.

Una dintre frecvente 20m, 25m, lampa mare-pol 30m înălţime produsului în stâlp de lumină pe calibru diametrul mai mic, lumină Polul secţiune, grosimea peretelui superior, secţiunea următoare din grosimea peretelui este diferit, High-pol lampă în funcție de nevoile specifice ale design, nevoi diferite înălţime cu calibru diferite, iar în Polul mare de polonezi sunt practic cald zincat cu spray tratament.

Pentru produs special tip stâlp de lumină pot fi tijă de oţel inoxidabil sau placă de oţel de înaltă calitate, modelat într-un multi-Ling în formă de con plug-in bara de otel, cutie de lumină de fierbinte galvanizat de tratament anti-coroziune, lumina placa schelet din oţel inoxidabil de înaltă calitate, fixare bolt, High-pol lampa nuci pentru oţel inoxidabil şi aşa mai departe.

Am în oraş pătrat, gara, port, aeroport, parcare, Stadionul, Pasaj suprateran şi alte locuri pentru a vedea Polul mare figura, în timp ce stilul unic de fiecare loc adesea.

Stâlp de înaltă lumini: în general, se referă la 15-25 de metri mai sus din oţel coloana Polul şi combinaţie de mare putere de farul constituie un nou tip de dispozitiv de iluminare. Se compune din capac lampa, iluminat intern electrice, tija si partea de bază. Lampă de formă poate fi bazat pe cerintele utilizatorului, High-pol lampa mediul înconjurător, iluminat nevoile specifice; lămpi interne şi mai mult de proiectoare si turnat compozitia lumina, lumina sursa cu lampă sodiu de înaltă presiune NG400 iluminat rază de 60 de metri. Organismul de rod este în general cilindrice tip structura corpului, High-pol Lamp din placă de oţel rulare, înălţime până la 15-40 de metri.

Şi acum trebuie să promoveze o mişcare globală, Stadionul este de a oferi locuri de sport, indiferent dacă e zi sau noapte pot fi văzute pe Stadionul pe mare, vedea adesea o mulţime de rulează la noapte, joacă, joacă cifra, stadion trebuie sa aiba echipament poate , lumini de stâlp de mare este că vedem adesea iluminat pe terenul de joacă, lampă de stâlp de înaltă dacă nu există nici o lumina de mare Polul acea noapte poate reflecta valoarea sa.

Stâlp de înaltă lumini în locul de joacă cu prea mult va fi prea luminos va afecta atenţia oamenilor, mai puţin rău nu va vedea clar. Deci, cum multe dintre nevoia de un stâlp de înaltă de această problemă anume trebuie analize specifice, să ia în considerare zona de teren de sport, polonezii pol piese, cerinţele de luminozitate. Dacă vă concentraţi pe economisirea de energie şi strălucirea, alegeţi mare pol lumina, sursa de lumină este o nouă sursă de iluminat eficiente energetic, lampă de stâlp de mare pentru a obţine acelaşi efect de iluminare de cazul, luminile de stâlp de mare poate fi mai mult de 70 %, aproximativ 20 % de economisire. În cerințele de acelaşi efect de iluminat sub premisa de uz general de 150W stâlp de înaltă presiune poate înlocui 400W alte lumini, factorul de putere poate ajunge la 0.99, foarte eficiente energetic, High-pol Lamp, dar, de asemenea, sprijinul repetate hot start, foarte potrivit pentru iluminat rutier, instalaţie de iluminat, atelier de iluminat, mina de iluminat, iluminat parc, înalt stâlp de iluminat, iluminat inteligent.

Lumini de stâlp de mare joacă un rol vital în locul de joacă, în cazul în care iluminatul cu Lumini obişnuite nu este cu siguranţă un fel de efect, nu se ridică la mare lampa iluminat puterea, care, cu numărul de lumini de stâlp de mare, de asemenea, trebuie să planifice, să o utilizare rezonabilă a ridicat Polul lumini , ar trebui să joace priceperea lor.


Catalog de produse
Contactati-ne

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540