Acasă > Stiri > Conţinut

Zona de iluminare a lămpilor de înaltă polaritate este mare


Lampa cu polul înalt aplică ingineria municipală, autostrada, pasajul, parcarea, stadionul, curtea de marfă, portul, aeroportul și pivnița Leisure Square și așa mai departe proiectul de iluminare în aer liber.

Lampa cu polaritate înaltă se referă, în general, la mai mult de 15 metri de oțel în formă de con în formă de bara de lumină și de înaltă putere modulare lumina cadru compus dintr-un nou dispozitiv de iluminat, este lampa, iluminat interior electric, Rod și fundație parte a combinației.

Lampa cu polul înalt este folosită în autostrăzi, pe șosele și în alte locuri, Lampa de înaltă polară este frumoasă în înfățișare, ar trebui să fie puternic decorativă. Stâlpul de lampă este mult mai înalt decât lampa de stradă, lampa de înaltă polară, zona de iluminare este și mai mare. În același timp, efectul de iluminare este bun, sursa de lumină se concentrează, iluminarea este uniformă, orbirea este mică.

Plăcuță ușoară cu decolare și aterizare electrică, ușor de manevrat, placa lampă până la poziția de lucru, lampa poate fi scoasă automat, cârlig, descărcare cu cablu de sârmă. În plus, controlul iluminatului este împărțit în controlul mâinii, controlul luminii, controlul timpului și controlul microcalculatorului, ușor de controlat, întreținere.

Instalație cu iluminare cu polul înalt

Forma lămpii poate fi bazată pe cerințele utilizatorilor, mediul înconjurător, necesitățile de iluminare specifice pentru a determina, lămpile interne sunt mai mult decât proiectorul de mare putere și lumina luminii. Lampa de înaltă polaritate În general, corpul polului este structura unică a piramidei, utilizează rolele de oțel pentru a forma, înălțimea este de 15-40 de metri, multe sunt două la compoziție, raza de iradiere poate ajunge la 40-80m.

Configurația lămpii cu polul înalt

1. Tijă de iluminare pentru o bară în formă de con în opt laturi, cu 12 laturi, de 18 fețe, de oțel de oțel de calitate superioară prin forfecare, îndoire, formare automată a sudării, proiectarea capacității maxime de rezistență la vânt de până la 6 0 m / s. Lampa de înaltă polaritate Fiecare specificație este alcătuită din 3 până la 4 noduri, cu șasiu din oțel flanșă, de la 1 m până la 1,2 m ø și de la mm la 40 mm grosime.

2. Funcția structurii cadru, dar, de asemenea, pentru a decora materialul principal pentru oțel, țeavă de oțel, tija lampă, placă de lumină folosind tratament cu zinc fierbinte.

3. Sistemul electric de ridicare este alcătuit din motor electric, dispozitiv de ridicare, trei grupuri de cabluri și cabluri din oțel galvanizat din oțel galvanizat. Corpul lanternei se instalează, viteza de ridicare este de 3 până la 5 metri pe minut.

4. Sistemul de ghidare, descărcare din roata de ghidare și compoziția brațului de ghidare, pentru a se asigura că placa de lumină nu va avea loc în mișcare transversală, pentru a se asigura că placa de iluminare se ridică în poziție, lampa poate cădea automat și blocată carligul.

5. Sistemul de iluminat prin intermediul LED-urilor de proiecție de mare putere, LED-uri, controler de timp calculator poate controla automat timpul lămpii de comutare și o parte din iluminat sau de iluminare completă.

6. Sistemul de protecție împotriva fulgerelor: partea superioară a lămpii pentru adăugarea fulgerului de 1,5 metri lungime, baza subterană a lămpii de înaltă polaritate instalată, linia de împământare cu lungimea de 1 metru și sudarea cu bolțurile de ancorare.


Catalog de produse
Contactati-ne

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540