Acasă > Stiri > Conţinut

Floodlights au performanțe electrice excelente


Floodlight este o utilizare specială pentru o serie de operațiuni de inginerie interioară și exterioară sau construcții la fața locului și alte locuri de iluminat fix, nu numai că are un aspect nou, dar și un efect de iluminare bun, sigur și durabil, lot Prietenii au văzut, desigur, există o mulțime de prieteni pe care nu le știu complet, Lumina inundațiilor, dar nu contează, astăzi Xiaobian va fi aici pentru lupta împotriva inundațiilor lumină la o introducere detaliată pentru a vedea ce este floodlights, uite Care sunt caracteristicile de floodlights, utilizarea de floodlights efectul este bun.

Așa-numita lumină de proiecție se referă la lumina care poate fi emisă în sursa luminoasă din jurul lumii, sursa ei de lumină este o sursă de lumină punctuală, este în scena noastră cu un spectacol grafic octahedric pozitiv, putem În funcție de propriile noastre nevoi pentru a realiza domeniul de aplicare al opțiunii de ajustare a sursei de lumină, lumină de inundații adesea folosit de oameni la efectul de producție, și de multe ori utilizate de către oameni la studio în interior, efectul este excelent.

Caracteristici Floodlight

Odată cu dezvoltarea continuă a industriei noastre de iluminat, proiectorii în viața oamenilor sunt din ce în ce mai des întâlniți, tot mai mulți oameni sunt recunoscuți pentru a accepta, în principal pentru că au următoarele caracteristici:

1, proiectorul are o performanță electrică excelentă. În condiții normale, puterea proiectorului este relativ ridicată, folosirea sursei de curent continuu, Lumina de inundare cu curent armonic scăzut poate, prin urmare, să producă un flux luminos relativ constant.

2, gama reală a proiectorului este relativ largă, instalarea este, de asemenea, mai convenabilă și mai rapidă. Floodlight design compact și rafinat, ușor de instalat, aveți posibilitatea să utilizați o varietate de moduri de instalare, Flood Light nu va face obiectul mediului și localizarea.

3, proporția de lumină vizibilă de la lumina reflectoarelor este relativ ridicată. În lumina emisă de lumina inundabilă din interior, gradul său de lumină vizibilă atingând mai mult de 80%, efectul vizual este foarte bun.

4, proiectorul are o culoare bună. În mod normal, atunci când folosim lumina reflectoarelor, vom trimite o lumină relativ moale, obiectul este iradiat de lumina reflectoarelor cu un luciu bun, efectul este mai natural, indicele de redare a culorii este mai mare de 80.

5, floodlights în utilizarea timpului nu va apărea fenomen stroboscopic. După procesul excelent de procesare a producției de lumini de lumină, de înaltă eficiență, Lumină de inundație la locul de muncă atunci când nu va fi strobe, strălucire și așa mai departe, pentru a nu mai lipi ochiul uman, nu vă va da fenomenul oboselii ochilor

6, floodlight este un fel de lămpi de economisire a energiei. Cu popularitatea de lumină pe piața de iluminat, tot mai mulți oameni vor fi conduse la producția de lămpi cu privire la utilizarea de floodlights nu este o excepție, dar, de asemenea, utilizați led-ul ca sursă de lumină, prin urmare, cu faza de iluminat general Comparație , proiectorul devine mai eficient din punct de vedere energetic.

7, perioada de utilizare a proiectorului este relativ lungă. Floodlights nu folosesc filamentul pentru a produce, dar folosirea lămpii de descărcare de înaltă frecvență fără descărcare electrică pentru a produce, Flood Light timpul său de iradiere este, în general, mai mult de 60.000 de ore, în comparație cu alte lămpi tradiționale, comparativ cu durata de viață mai lungă.

8, proiectorul este un fel de lămpi ecologice. Când facem proiectori, folosim mercurul solid în interiorul lui și, dacă suntem rupți accidental, Flood Light nu trebuie să ne îngrijorăm de poluarea mediului. Putem recupera când nu folosim lămpile. Utilizare, indicele de mediu este relativ ridicat.


Catalog de produse
Contactati-ne

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540