Acasă > Stiri > Conţinut

Floodlight este una din sursele de iluminat în Studio


Floodlight iradierea înconjurătoare este sursa de lumină uniformă, domeniul de aplicare a acesteia de iradiere poate fi ajustat de la sine, pot fi folosite pentru a ilumina întregul site, cele mai frecvente floodlight este folosit pentru iluminat în shed, este unul de iluminat necesare sursă de studio.

Caracteristicile luminii floodlight

1, de economisire a energiei şi protecţia mediului: Floodlight folosit este un solid agent de mercur, este un fel de mediu poluare-free de materiale, dintre care majoritatea pot fi reciclate, proiector şi generale bec compact pentru a economisi aproximativ 75 % din energia electrică, inundaţii Lumina este absolut sănătos şi de economisire a energiei produse.

2, nici o frecvenţă flash: frecvenţa de lucru floodlight este mare, nu va determina oboseala ochilor, o protecție eficientă a vederii.

3, culoarea este bun: culoarea floodlight valoarea este mai mare decât 80, Ledul de inundaţii lumina este relativ moale, suprafaţa obiectului este, de asemenea, foarte moale si naturala.

3, nu se incalzeste: Floodlight puteţi începe imediat şi reporniţi, switch-uri multiple nu vor avea o lampă cu descărcare electrică comune în funcţie de fenomenul de descompunere, durată lungă de viaţă.

4, instalare proiectoare este simplu şi convenabil, potop de lumină pot fi folosite în diverse ocazii pentru instalare, restricțiile sunt relativ mici.

Omni-lumină cerere

Floodlight poate ilumina obiectul din toate direcţiile, şi sursa de lumină este moale şi omogenă, care poate simula produse de iluminat, cum ar fi puncte de bec. Comună este folosit pentru panouri, autostrazi, tuneluri de cale ferată, poduri si podete, patrate, clădiri şi aşa mai departe.

Gama de floodlight iluminare poate fi ajustat în mod arbitrar, în producţia de efectul diagrama este cel mai folosit un singur tip de sursă de lumină, scena se potriveşte lumina lampii, inundaţii lumina poate transporta pe corespunzătoare incrementului şi scădere, a realizat efectul cel mai satisfăcător.

Atenţie la instalare şi folosirea luminii floodlight

1, floodlight în instalare, este cel mai bun de a folosi formularul de serie LED, LED-uri aplicaţie să acorde o atenţie la design de circuit de vârf de tensiune şi curent să fie în intervalul standard.

2, instalarea de proiector, să acorde atenţie efectul de etanşare, inundaţii lumină efect de săraci floodlight, de etanşare va scurta considerabil utilizarea de viata lampa proiector.

3, instalarea de proiector, nevoia de personal de constructii profesionale pentru a instala, pentru a evita utilizarea viitoare probleme.


Catalog de produse
Contactati-ne

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540