Inundaţii LED lumină

Inundaţii LED lumină

Lumina LED-uri de inundaţii, denumită spoturi, lumini, iluminat, etc, folosit în principal pentru scopuri de iluminat arhitectural, precum şi spaţii comerciale, iluminat decorativ componente mai grele, sa appearanc

LED lumina, inundaţii, de asemenea, cunoscut sub numele de spoturi, lumini, iluminat, etc., utilizate în principal pentru scopuri de iluminat arhitectural, cât şi comerciale spaţiu decorativ, iluminat componente mai grele, aspectul său au, de asemenea, un bine-rotunjite, deoarece, în general, au un motiv pentru a considera de căldură, şi, prin urmare, aspectul său cu lumina tradiţionale de inundaţii, există unele diferenţe.

Inundaţii LED lumină caracteristici:
Piaţa comună, inundaţii LED lumină este substanţial selecţie de 1W high power LED (fiecare element LED vor fi făcute de PMMA cu o lentilă lumină de înaltă eficienţă, funcţia sa principală este secundar luminii emise de alocare LED, care este al doilea optic), există câteva companii, deoarece tehnologia manipulat bine de răcire, şi de a folosi 3W si mai mare putere LED. Potrivit pentru ocazii mari exprimate de iluminat, iluminat de constructii. Spoturi luminoase, precum şi ceea ce trebuie să acorde o atenţie la ea?
Reflector din aluminiu de înaltă puritate, fascicul de cele mai precise rezultate mai bune de reflecţie.
2, simetrice unghi îngust, cu unghi larg şi optice sisteme asimetrice.
3, în spatele înlocuirea lampă de tip deschis, usor de intretinut.
4, lămpile sunt uşor să se adapteze cu unghi de iluminare scara placa.  Zonele de cererea principală sunt despre acestea: singura cladire, cladiri istorice exterior iluminat, lumina în afara clădirii prin iluminat, iluminat interior locale, peisaj verde iluminare, panou, cultură medicală şi alte facilităţi de specialitate, iluminat, baruri, discoteci şi alte atmosfera de divertisment iluminare şi aşa mai departe.

Hot Tags: Inundaţii LED lumină, China, producatori, furnizori, fabrica, branduri, Cumpar, ieftine, de înaltă calitate, certificare CE, cele mai bune, moda
Produse conexe

Anchetă

Catalog de produse
Contactati-ne

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540